L’aeroport de Barcelona-El Prat ha posat en marxa aquest pla d’actuació enfront de contingències hivernals de gel i neu, més conegut com Pla Hivern

[dropcap color=”#336600″ font=”arial”]E[/dropcap]n aquest pla l’objectiu és que la neu o el gel no afectin a les operacions aèries programades. La voluntat és minimitzar els efectes d’aquest tipus de situacions adverses.

Durant la temporada d’hivern els treballs se centren en el seguiment exhaustiu de les condicions meteorològiques, la revisió mèdica contínua de l’estat del paviment en pista, dels carrers de rodatge i de la plataforma; així com en assegurar la disponibilitat d’equips i material necessaris.

Per aconseguir-ho, l’aeroport del Prat disposa de màquines especialitzades com les llevaneus. Els mitjans propis de la instal·lació són utilitzats per a la neteja de les pistes, carrers de rodadura i plataforma.

A més, l’empresa de manteniment de camp de vols i accessos, compta amb maquinària extra, com una retroexcavadora, un camió-grua i un Bobcat, que donarien suport en cas que la situació així ho requerís.

FER UN COMENTARI

Please enter your comment!
Please enter your name here