Hi poden participar totes les persones residents a Collbató en dues categories: adults i familiar

[dropcap color=”#336600″ font=”arial” fontsize=”40″]F[/dropcap]ins al 18 de desembre es poden presentar les inscripcions per participar en el Concurs de Pessebres que organitzen l’Ajuntament de Collbató i el Casal d’Avis Sant Corneli per cinquè any consecutiu.

Es pot participar en dues categories: familiar i adults. Un cop inscrits els participants, el jurat visitarà els diferents pessebres entre el 21 i el 22 de desembre i es podrà veure una exposició de fotografies dels pessebres participants al Concurs del  23 de desembre al  8 de gener.

Poden participar en el concurs totes les persones residents a Collbató  que ho desitgin i la inscripció és gratuïta. Només s’admetrà un pessebre per concursant i es permet la utilització de diferents tècniques, textures, i materials.

S’estableixen dos premis per a cada categoria, un lot de nadal per a la categoria d’adults i un passi anual familiar per al Parc del Tibidabo i una càmera fotogràfica per a la categoria familiar.

1 COMENTARI

FER UN COMENTARI

Please enter your comment!
Please enter your name here