Aquesta jornada té la voluntat de donar a conèixer els atractius turístics del municipi baixllobregatí, en especial la seva gastronomia i els seus espais naturals

El Cèntric, Espai Cultural, acull avui a les 10h el Fòrum de l’economia del turisme. Durant tot el matí, es presentaran els actiu turístics del municipi. Els plats forts seran la presentació de la Porta del Delta, i de la gastronomia pratenca.

La jornada finalizarà amb un dinar Menú Gastronòmic al Cèntric-“Gastrobar”, amb un preu especial per a les persones assistents, de 15 euros.

La Porta del Delta (http://www.portadeldelta.cat/)

La Porta Del Delta, el Servei Municipal d’Informació i Promoció del Delta del Llobregat, és la porta d’entrada del Delta del Llobregat. El seu objectiu principal és informar i atendre tot el turisme del municipi i unificar, coordinar i potenciar l’oferta turística i de lleure del conjunt del territori.

La seva seu definitiva serà la Ricarda; un edifici singular inclòs en el catàleg de Patrimoni Històric de la ciutat, que s’ha reconstruït i està previst que funcioni com a equipament mediambiental.

La presentació d’aquest servei singular, es realitzarà a les 11h.

La gastronomia del Prat

Les carxofes i el gall de pota blava són els productes estrella de la ciutat baixllobregatina. Durant el mes passat, tothom que va voler va poder gaudir-ne amb el “Quintotapa”, la ruta de la tapa del Prat de Llobregat, que s’ha consolidat en poc més de tres setmanes com un referent gastronòmic del Baix Llobregat, superant totes les expectatives dels organitzadors.

“El Prat, degusta’l” és un segell que distingeix aquells restaurants del Prat que elaboren plats amb producte local de qualitat. Aquest producte, que arriba ben fresc dels camps de l’entorn del Prat, arrodoneix les acurades propostes gastronòmiques dels restaurants de la xarxa.

La presentació d’aquest segell gastronòmic de qualitat, es realitzarà a les 11:20h

 

 

 

FER UN COMENTARI

Please enter your comment!
Please enter your name here