En la temporada que tot just comença es faran unes jornades especials del Pessebre Vinent per a persones amb disminucions sensorials

[dropcap color=”#336600″ font=”arial” fontsize=”40″]D[/dropcap]es del 1962 l’associació Amics de Corbera organitza les representacions del Pessebre Vivent a Corbera de Llobregat on el visitant recorre un circuit on es representen escenificacions vives i movents, vestits segons els costums hebreu i català.

El Pessebre Vivent de Corbera és una manifestació cultural popular que ha esdevingut patrimoni immaterial i un projecte clàssic de participació intergeneracional, on participen més de 200 actors que interpreten els diferents personatges de cada escena pessebrística, dins el marc incomparable del paisatge natural de la Penya del Corb.

El Pessebre Vivent de Corbera de Llobregat és dels més visitats de Catalunya i els visitants s’hi mouen guiats per una narració per megafonia enriquida per comentaris en prosa i poesia popular, així com per música i nadales.

Es tracta d’una festa popular representada més de 1.600 vegades i que han vist prop d’un milió d’espectadors, que sempre es representa els mesos de desembre i gener, coincidint amb les festivitats de Nadal.

A més, tenint en compte l’èxit de les dues anteriors temporades i per tal de seguir amb seu compromís social i d’afany d’integració, l’associació Amics de Corbera ha decidit tornar a oferir en la  temporada 2012-2013 unes jornades especials per a persones amb disminucions sensorials.

Els horaris i els preus varien segons la data i l’edat del visitant

Aquest cap de setmana, el dissabte 1 de desembre comencen les representacions, que s’allargaran fins al 13 de gener.

Els horaris de les representacions són els següents: 1, 7, 8, 15, 22, 24, 26 i 29 de desembre i 5 i 12 de gener, a les 6 i 7 de la tarda i 8 del vespre; 2, 6, 9, 16, 23 i 30 de desembre i 1, 6 i 13 de gener, a les 6 i les 7 de la tarda; 25 de desembre, a les 7 de la tarda i a les 8 del vespre; 5 de gener, a les 6 de la tarda i especial visita del Reis a les 7.

Els menors fins a 6 anys tenen l’entrada gratuïta, de 7 a 13 anys el preu de l’entrada és de 8€; de 14 a 64 anys, de 12€; i els majors de 65 anys, poden adquirir l’entrada per 8€. Els titulars del carnet jove poden veure el Pessebre Vivent de Corbera de Llobregat per 8€.

FER UN COMENTARI

Please enter your comment!
Please enter your name here