Aquest concert doble, iniciativa de Contrabaix, se celebrarà a l’Ateneu de Sant Feliu el divendres 30 de novembre a les 21.30 hores

[dropcap color=”#336600″ font=”arial” fontsize=”40″]P[/dropcap]er al divendres 30, ContraBaix presenta a l’Ateneu de Sant Feliu de Llobregat una vetllada molt especial, protagonitzada per dos de les formacions que millor estan fusionant el jazz més elèctric amb l’avantguarda del hip hop: els Last Minute Experience i Astrio.

Els Last Minute Experience estan liderats pel bateria gallec Carlos Lopez, jove i talentós músic, que ha presentat els seus dos primers treballs discogràfics per sales i festivals de tot el país fins a dia d’avui, obtenint gran reconeixement de crítica i públic pel seu treball. La direcció musical de Last Minute Experience fusiona estils com el Hip-Hop, el Drum´n Bass, el Chillout, i el Funk- Rock amb el Jazz d’avantuarda.

Estan actualment preparant el seu darrer disc i tenen un directe sorprenent, on la mescla d’electrònica, programacions i efectes sonors fan de les seves actuacions un còctel explosiu.

Astrio és una banda amb un directe atractiu, poderós, distintiu i sorprenent, on cada cançó sembla debutar aquell dia, amb nous matisos i imprevisibles girs. Es tracta d’una banda en permanent transició: queda lluny el Groove dels primers temps, relativament intel·lectual i deliberadament complex, el segon àlbum, “Desplazamiento”, els concerts posteriors on es constata la modernització sònica de la banda. És llavors quan Astrio tempta la música electrònica per difuminar, ja per sempre, els seus límits musicals.

“Don’tLeaveThePlanet”, el seu darrer disc, confirma l’esclat d’aquesta progressió. Amb ell i potser per primera vegada, el tercet aconsegueix que la música d’estudi sigui tan eficaç com intensa és l’emoció que són capaços de generar en directe. Un àlbum excel·lent i polimorf, que augura una gira de presentació espectacular.

Concert, sopar i gintònics

En aquest concert doble, ple de vitalisme i ritme, aquells qui vulguin també podran gaudir d’un ampli ventall de gintònics especials, elaborats al moment. A més, també és possible comprar l’entrada combinada amb el sopar.

L’entrada per al concert doble té un preu de 12€ de forma anticipada i de 15€ si es compra a taquilla el mateix dia del concert. Els Amics de Contrabaix poden adquirir l’entrada per 11€.

L’entrada anticipada + 1 gintònic té un preu de 17€ (16€ en el cas dels Amics de Contrabaix). L’entrada anticipada combinada amb el sopar i gintònic té un preu de 25€ (24€ per als Amics de Contrabaix). Les entrades es poden adquirir al web de Contrabaix.

FER UN COMENTARI

Please enter your comment!
Please enter your name here