Després de l’èxit de l’any passat, Sant Just Desvern acollirà aquest cap de setmana quasi un centenar de paradistes en la 2a edició del Mercat de Nadal

[dropcap color=”#336600″ font=”arial”]D[/dropcap]urant tot el cap de setmana, des de les 10 del matí i fins a quarts de 9 del vespre, sense interrupció al migdia, una cinquantena de paradistes d’artesans i una cinquantena de comerços, majoritàriament del municipi, oferiran els seus productes a totes les persones visitants.

El Mercat de Nadal, organitzat conjuntament per la Unió de Botiguers i Comerciants i l’Ajuntament de Sant Just Desvern, oferirà també activitats adreçades als infants com el Caga Tió, el Camell Solidari, tallers i contacontes, a la plaça de Camoapa.

FER UN COMENTARI

Please enter your comment!
Please enter your name here