L’Associació Empresarial de l’Hospitalet i el Baix Llobregat (AEBALL), ha decidit manifestar-se i sol·licitar als nous grups parlamentaris que siguin responsables i que actuïn tenint en compte la importància de mantenir i crear llocs de treball, i per tant, de recolzar a les empreses

[dropcap color=”#336600″ font=”arial”]L[/dropcap]a Junta d’AEBALL, responsable del seu paper com a agent econòmic/social i formant part d’una societat civil, arrelada a la cultura del territori des de fa molts anys, considera que davant l’actual context de greu crisi econòmica, “en un moment d’importants esdeveniments i inquietuds polítiques i socials”, i davant d’una situació de mitjans escassos, s’ha de prioritzar per actuar amb responsabilitat. Aquesta priorització passa per atendre en les seves necesitats, primer a les persones i després a les empreses.

AEBALL recalca la necessitat de treballar en equip, d’establir aliances i col·laboracions amb la finalitat d’aixecar el país, i demana a les forces polítiques parlamentàries que contribueixin a la constitució d’un govern estable i fort, que generi confiança als catalans i catalanes, i també a nivell internacional, per tal de recuperar la fortalesa de la nostra economia.

AEBALL ha impulsat la campanya “Salvem les Empreses, la nostra riquesa”, per posar en valor el paper de les empreses, i millorar el marc en el qual es desenvolupen. En el marc d’aquesta campanya s’han aconseguit importants millores. Ja són cinc els Ajuntaments que s’han compromès a aplicar avantatges fiscals i altres facilitats a les empreses als seus municipis, i ara s’està treballant per recolzar les pimes davant de la morositat d’algunes administracions públiques, que suposa un greu problema i en alguns casos està implicant reduccions de plantilla i fins i tot tancaments.

Per a l’associació, “les empreses són les que creen riquesa i llocs de treball. Les què han conformat aquest país des de fa segles. Les què necessitem per poder tenir futur. Catalunya no seria el que és sense les seves empreses. Per assolir amb garantia el futur necessitem de tothom i de totes les empreses possibles, presents i futures”.

FER UN COMENTARI

Please enter your comment!
Please enter your name here