En la mateixa direcció, també es va aprovar una moció contra els denonaments en el que l’Ajuntament es compromet a lluitar activament contra aquesta xacra. Molins se suma així als diversos ajuntaments del Baix Llobregat, que han aprovat mocions similars

[dropcap color=”#336600″ font=”arial”]P[/dropcap]er al consistori, la seva aprovació definitiva permet un impuls definitiu a l’atenció a les noves necessitats socials derivades de la crisi (desnonaments, reallotjaments, dacions en pagament, habitatge social, entre d’altres), la rehabilitació o la mediació per al lloguer social.

El Pla proposa un conjunt de 27 actuacions, impulsades en gran mesura per l’Oficina Municipal d’Habitatge.

D’altra banda, s’ha fet un pas fonamental perquè els edificis d’habitatges sense ascensor que la seva instal·lació requereixi ocupar la via pública ho puguin dur a terme, gràcies a la modificació del Pla General Metropolità.

Contra els desnonaments

El Ple també va aprovar una moció contra els desnonaments en què l’Ajuntament es compromet, entre d’altres accions, a assessorar als afectats pels processos d’execució hipotecària tant en l’Oficina Municipal d’Habitatge com en l’Oficina d’Atenció al Consumidor, a deixar d’operar amb aquelles entitats bancàries que promoguin desnonaments de la residència habitual de persones empadronades al municipi i a que la Guàrdia Urbana deixi de prestar suport a la policia judicial en el llançament de les persones empadronades de la seva residència habitual.

FER UN COMENTARI

Please enter your comment!
Please enter your name here