Aquesta setmana l’Ajuntament i el Centre d’Alt Rendiment de Sant Cugat (CAR) han signat un conveni per fomalitzar aquesta col·laboració

[dropcap color=”#336600″ font=”arial” fontsize=”40″]L[/dropcap]’alcalde de Sant Vicenç dels Horts, Oriol Junqueras, i el director del Centre d’Alt Rendiment de Sant Cugat (CAR), Joan Fontseré, han signat aquesta setmana un conveni per facilitar la inserció laboral d’esportistes d’alt nivell.

Així, en els propers dies s’incorporaran a l’Ajuntament tres esportistes, els quals desenvoluparan tasques als departaments de Promoció Econòmica, Recursos Humans i Esports.

Aquesta és una actuació que s’emmarca dins el Programa de Suport d’Empreses a esportistes del CAR (SECAR), que té per objectiu fer compatible la realització de pràctiques laborals amb les exigències d’alt nivell competitiu que tenen aquests esportistes.

Aquest programa permet als competidors compaginar els seus objectius laborals amb la participació en competicions, concentracions i entrenaments. Alhora, l’Ajuntament de Sant Vicenç contribuirà a promoure els valors d’integració social, tot afavorint la qualitat, l’esforç, la superació i la dedicació que representen aquests esportistes.

El Consistori també formarà part del grup d’empreses SECAR i podrà utilitzar la marca identificativa com a reconeixement social. Aquesta és la primera actuació d’un conveni que, d’altra banda, ofereix a l’Ajuntament els perfils curriculars que més es puguin ajustar a les necessitats del municipi.

FER UN COMENTARI

Please enter your comment!
Please enter your name here