Gran resposta dels molinencs i molinenques a la campanya “Posa’t la gorra” de l’associació AFANOC, que aquest cap de setmana ha omplert d’activitats la ciutat i on s’han recollit 12.610 euros. Per primera vegada s’ha celebrat un “Set de Pàdel Solidari”, que ha estat un èxit

[dropcap color=”#336600″ font=”arial”]D[/dropcap]issabte i diumenge es van portar a terme les activitats previstes a Molins de Rei per a recollir fons per a AFANOC, associació formada per pares, amics i familiars de nenes i nens afectats per càncer, que treballa per cercar solucions per al conjunt de trastorns que envolten el càncer infantil.

Aquestes activitats s’engloben en la campanya “Posa’t la gorra”, que l’associació de nens i nenes amb càncer AFANOC organitza amb el propòsit de sensibilitzar i donar a conèixer a la societat l’existència del càncer infantil, per tal de normalitzar la malaltia.

En col·laboració amb AFANOC, també coorganitzen la jornada la Regidoria d’Infància de l’Ajuntament de Molins de Rei, l’Illa del Tresor, el Cèltic, d’Embruix i la secció local de l’Associació Espanyola contra el Càncer i persones a títol individual i el seu principal objectiu és recollir diners per destinar-los al principal projecte de l’AFANOC, la Casa dels Xuklis, una casa d’acollida per a les famílies de nens i nenes amb diagnòstic de càncer que tinguin la necessitat de desplaçar-se als hospitals de referència per seguir el tractament mèdic.

Entre les activitats organitzades en descaca el Set de Pàdel Solidari que es va celebrar per primera vegada el dissabte al matí, al Village Pàdel Club. En aquesta edició s’han recollit 12.610€ que de forma íntegra s’entregaran a AFANOC.

FER UN COMENTARI

Please enter your comment!
Please enter your name here