L’autor del cartell és l’artista esparreguerí Olivier Grau, que ja ha signat el cartell de La Passió en vuit ocasions

[dropcap color=”#336600″ font=”arial” fontsize=”40″]A[/dropcap]quest cap de setmana s’ha presentat el cartell de la temporada 2013 de La Passió d’Esparreguera, que un any més està signat per Olivier Grau, artista i dissenyador esparreguerí que ha fet el cartell durant vuit temporades i que hi ha col·laborat en més de 10 ocasions.

El president del Patronat de la Passió, Jaume Cassi, va remarcar que la Passió està molt orgullosa que l’autor hi col·labori desinteressadament. “Els cartells de La Passió no deixen indiferent a ningú i serveixen també perquè l’autor doni la seva visió a través de l’art”, explicava Cassi en l’acte de presentació del cartell.

“No sempre allò que veiem és allò que és i per això he intentat jugar amb aquest joc en el cartell de La Passió 2013”, comentava Olivier Grau, autor del cartell.

El cartell de la temporada 2013 juga amb l’espectador, ja que si es veu des de lluny, s’hi veu un peu, un clau, sang… però si es mira d’aprop, no és així. Si es mira d’aprop, l’espectador hi veu un escarabat i pètals de rosa.

Segons l’artista, tots els elements del cartell tenen el seu motiu: l’escarabat és la mort, la negror, són els sanedrites de la Passió; els pètals vermells, són la vida que floreix i la frescor, que pot durar poc i que poden acabar en sang. “He volgut fer un cartell més místic i reflexiu”, afirma Grau.

En l’acte de presentació del cartell de la nova temporada també es va realitzar la celebració dels 50 anys de música a la Passió, música composada íntegrament pel mestre esparreguerí Josep Borràs. Així, els assistents van poder veure i escoltar en directe la coral i l’orquestra de la Passió interpretant en directe fragments de la música de la Passió, sota la direcció de Josep Borràs.

FER UN COMENTARI

Please enter your comment!
Please enter your name here