Publicat el calendari d’obertura dels establiments comercials; la delegació comarcal de CCOO celebra que les empreses no estiguin intentant aplicar la llei del PP, que permet obrir més dies que la llei catalana

[dropcap color=”#336600″ font=”arial”]E[/dropcap]l 23 de novembre es va publicar el calendari que estableix els horaris i dies que els establiments comercials podran obrir en diumenge i dies festius per als anys 2013, 2014 i 2015

Tot i que CCOO considera que “els horaris continuen sent excessius”, com per exemple els quatre diumenges del mes de desembre de 2013, el sindicat comarcal de comerç, hostaleria i turisme de CCOO Baix Llobregat valoren com a positiu “el compliment de la llei d’horaris comercials catalana”.

Cal recordar que recentment algunes empreses han intentant aplicar la llei promoguda pel govern del PP, que possibilita obrir més hores al dia i més diumenges i festius.

 

FER UN COMENTARI

Please enter your comment!
Please enter your name here