L’espectacle es podrà veure aquest dijous al Teatre de La Passió d’Esparreguera, interpretat per una de les companyies de dansa més prestigioses de Rússia

[dropcap color=”#336600″ font=”arial” fontsize=”40″]A[/dropcap]questa setmana arriba al Baix Llobregat el Ballet de Moscou, fundat l’any 1989 pel coreògraf i ballarí rus Timur Fayziev i considerada una de las companyies més importants del seu país.

La companyia, formada per alguns dels més destacats ballarins i coreògrafs dels ballets russos, presentarà dijous 6 de desembre a les vuit del vespre “El llac dels cignes”, un dels ballets més bells i reconeguts de Tchaikovsky, al Teatre de La Passió d’Esparreguera,

Sota la direcció de Timur Fayziev i amb una coreografia de Marius Petipa i Lev Ivanov els espectadors podran gaudir d’aquesta història immortal que tant la crítica com el públic ha valorat com a “perfecte, extraordinària, única i genial”. Més de cent representacions l’últim any a diversos teatres de l’Estat avalen el seu èxit.

Des de la seva fundació, el Ballet Rus ha realitzat més d’un miler de representacions i més de 60 gires per tot el món a països com Japó, Xina, Taiwan, Itàlia, Suïssa, Anglaterra i Espanya. La companyia disposa d’un extens repertori on destaquen títols com “El llac dels cignes”, “Trencanous”, “La Bella dorment”, “Somni d’una nit d’estiu” i, les seves darreres produccions, “Carmen” i “Don Quixot”.

Les entrades, que tenen un preu de 35€, es poden adquirir a les taquilles del teatre de La Passió i a través del Telentrada de Catalunya Caixa.

FER UN COMENTARI

Please enter your comment!
Please enter your name here