L’alcalde de Gavà, Joaquim Balsera, inaugurarà demà a les 10h, la jornada conmemorativa del 25è aniversari del Parc del Garraf, acompanyat del  president de l’Àrea de Territori i Sostenibilitat de la Diputació de Barcelona, Josep Llobet

[dropcap color=”#336600″ font=”arial”]D[/dropcap]urant tot el matí, el Parc Arqueològic Mines de Gavà acollirà una sessió centrada en els aspectes de gestió i estratègia territorial del Parc del Garraf, amb la ponència marc “El  Parc del Garraf, un instrument d’intervenció territorial”,  a càrrec del paisatgista Enric Batlle, que donarà pas a una taula rodona en què participaran representants dels ajuntaments del Parc del Garraf i dels tres consells comarcals.

La sessió també inclourà les ponències “El Parc del Garraf. 25 anys de gestió” i “El massís del Garraf, ús o abús? Planificar per protegir”.

També es realitzaran actes festius: un espectacle pirotècnic a  carrec de la Companyia General del Foc, al parc de la Torre Lluc de Gavà, a partir de les 18 h de dissabte, i una jornada de portes  obertes al  Parc Arqueològic amb visites guiades a les mines, diumenge de 10 a 13 hores. Per participar en aquestes visites, que s’emmarquen en la Festa Major de Sant Nicasi, cal inscripció prèvia.

FER UN COMENTARI

Please enter your comment!
Please enter your name here