De la mà de l’Associació Empresarial de l’Hospitalet i el Baix Llobregat, en col·laboració amb la Fundació El Llindar, neix el projecte E³ que es proposa acompanyar aquests joves en el seu procés d’orientació i concreció del seu itinerari formatiu i laboral

[dropcap color=”#336600″ font=”arial”]L[/dropcap]a Directora General d’AEBALL, Sra. M. Rosa Fiol, i la Directora de Fundació El Llindar, Sra. Begonya Gasch, han presentat el projecte “Joves E³ – Emancipació, Empresa i Entitat”, adreçat a millorar la ocupabilitat de 100 joves, als quals la Fundació el Llindar ajudarà a elaborar un itinerari personal i d’inserció, i AEBALL promourà la participació de les empreses del territori, i les ajudarà amb la selecció, per signar contractes laborals o de pràctiques.

El projecte E³ es proposa acompanyar aquests joves en el seu procés d’orientació i concreció del seu itinerari formatiu i laboral. Seran els/les joves qui dissenyaran el seu propi Itinerari Personal d’Inserció en base a les inquietuds, necessitats i capacitats. Es tracta d’un projecte entre ambdues entitats que compta amb la col·laboració de la Fundació La Caixa.

AEBALL, compromesa amb la Responsabilitat Social Corporativa, i El Llindar, entitat especialitzada en l’acció social amb joves i adolescents, ambdues coneixedores de la situació d’atur dels joves menors de 25 anys, especialment greu als municipis del Baix Llobregat i Barcelonès Sud, inicien aquest projecte amb l’objectiu d’acompanyar a aquests joves en el procés  d’apropament i d’inserció al mon laboral per tal d’assegurar-los un futur professional d’èxit.

Joves E³ té prevista una durada d’un any, i ja hi ha cinc joves que gràcies al projecte han començat les seves pràctiques professionals a quatre empreses del territori. Entre les empreses participants en el projecte es troben TALLERES JORDAN, S.A. de Cornellà, RESTAURANTE GALICIA de Cornellà i HOTELES CATALONIA de Barcelona.

FER UN COMENTARI

Please enter your comment!
Please enter your name here