Ahir va tenir lloc a les 19:30h a la Federació Obrera d’aquesta vila baixllobregatina, aquesta primera edició dels PREMIS DE L’ESPORT molinencs, que van premiar esportistes de la vila de diverses disciplines

[dropcap color=”#336600″ font=”arial”]L[/dropcap]’Ajuntament de Molins de Rei creu fermament en l’esport i en la seva promoció. D’aquí que volen reconèixer i homenatjar, però especialment agrair els esportistes de la vila que amb esforç, perseverança i afany de superació competeixen en un ampli espectre de disciplines, ja sigui individualment o en equip.

També volen reconèixer i agrair tots els esportistes que fan transcendir el nom de Molins de Rei a través de la geografia nacional i internacional, convertint-se al mateix temps en un referent per a molts infants i joves del municipi. Per tot això, ahir a les 19.30 h, a la Federació Obrera es van celebrar els primers PREMIS DE L’ESPORT de Molins de Rei.

Els guardonats són:

Millor esportista masculí de la Vila, que hagi destacat durant la temporada 2011-2012 en qualsevol disciplina esportiva federada. ÈRIC MARÇAL MARTÍ, waterpolista.

Millor esportista femenina de la Vila, que hagi destacat durant la temporada 2011-2012 en qualsevol disciplina esportiva federada. NOÈLIA CABALLERO, halterofíla.

Millor equip masculí, que hagi destacat durant la temporada 2011-2012 en qualsevol disciplina esportiva federada i representant a un club esportiu o entitat de la Vila. Equip Sènior A, de bàsquet del Club Esportiu Molins de Rei.

Millor equip femení, que hagi destacat durant la temporada 2011-2012 en qualsevol disciplina esportiva federada i representant a un club esportiu o entitat de la Vila. Èquip Sènior A femení d’handbol del club Esportiu Molins de Rei.

Millor iniciativa esportiva pedagògica, amb l’objectiu de promoure els valors de l’Esport en la població infantil, adolescent i jove. Secció de judo, del club Esportiu Molins de Rei.

Millor iniciativa social lligada a l’esport, realitzada per un club esportiu entitat, per millorar la qualitat de vida, afavorir la cohesió social CENTRE EXCURSIONISTA MOLINS DE REI .

Millor iniciativa que vinculi l’esport amb la promoció de la salut Club Atlètic Incresa Molins.

Distincions especials: per la trajectòria d’un esportista o d’una entitat, o persona que al llarg de la seva vida ha contribuït al foment de l’esport a Molins de Rei. El jurat ha cregut convenient fer dos reconeixements en aquest àmbit: Sr. FRANCESC PERMANYER I SABATÉ i Sr. JOSÉ PEÑARROYA CAMPS

 

FER UN COMENTARI

Please enter your comment!
Please enter your name here