“Pessebre ideal”, el nou clip de la banda, s’inspira en “La vida de Brian” dels Monty Python i es va enregistrar al Baix Llobregat el mes de novembre

[dropcap color=”#336600″ font=”arial” fontsize=”40″]S[/dropcap]trombers ha presentat aquesta setmana el seu pessebre particular, un pessebre sortit d’un còctel d’Strombers i La Vida de Brian dels Monty Python, titulat “Pessebre ideal” i que té com a escenari el Baix Llobregat, en concret el Pessebre Vivent de Corbera de Llobregat.

El nou videoclip està dirigit per Marc Canal (Crasi Produccions), co-dirigit per Joan Saeta i Jordi Costa “Sec”, que ha comptat amb la col·laboració d’alcafilms .

El clip, inspirat en “La vida de Brian” dels Monty Phyton i amb Pancho Marín de protagonista, es va gravar els dies 16 i 17 de novembre al Pessebre Vivent de Corbera de Llobregat, el primer pessebre vivent de Catalunya, gràcies a la col·laboració de l’Associació Amics de Corbera.

Strombers, banda formada a Cardona l’any 1998, són Ferran Gallart (veu), Toni Company (veu, teclats i acordió), Marc Martínez (guitarra), Jordi Costa “Sec” (veu), Alexis Cabrillana (baix), Ricard Puigdomènech (guitarra), Nil Mujal (saxo) i Kevin Urbaneja (bateria). Aquestes festes continuen amb la seva gira, presentant el seu darrer disc, Jrujenjúnjel, a la Bisbal d’Empordà el 25 de desembre i a Solsona la nit de Cap d’Any.

FER UN COMENTARI

Please enter your comment!
Please enter your name here