Des d’avui i fins divendres es projectaran 5 pel·lícules en diferents sessions i es preveu que 2.200 alumnes de primària i secundària passin per les sales del cinema

[dropcap color=”#336600″ font=”arial” fontsize=”40″]D[/dropcap]el 17 al 21 de desembre d’enguany CineBaix organitza una nova edició del cicle “Cinema i drets humans” adreçat als centres educatius de primària, secundària i educació especial de Sant Feliu de Llobregat.

Aquest és el cinquè curs escolar que CineBaix ofereix als centres aquesta oferta educativa que pretén crear un espai d’anàlisi i reflexió sobre els drets humans a través de la visió que en dóna el cinema. La programació inclou títols que tenen una clara vocació pedagògica, adreçats a diferents nivells educatius i que van acompanyats d’unes guies didàctiques per treballar la pel·lícula a l’aula, elaborades en col·laboració amb la Facultat de Pedagogia de la Universitat de Barcelona.

Com a novetat, aquest curs s’ha ampliat l’oferta a alumnes de cicle inicial de primària. El cicle està adreçat a estudiants de 6 a 17 anys i està compost per cinc pel·lícules que tracten diverses temàtiques entorn dels drets humans: Wallace & Gromit: la maledicció de les verdures, ¡Viva Cuba!, La lengua de las mariposas, El origen del planeta de los simios i Welcome.

Any rere any, s’ha anat consolidant l’interès dels centres educatius per participar en aquesta activitat i per al curs 2012-2013 es preveu assolir un nou rècord de participació. Així, s’han progamat diferents sessions on s’espera l’assistència de 2.200 alumnes. Durant el mes de març de 2013 es farà la segona tanda de projeccions amb una nova selecció de títols.

El cicle “Cinema i drets humans” compta amb el suport del Departament d’Agermanaments i Solidaritat de l’Ajuntament de Sant Feliu de Llobregat.

FER UN COMENTARI

Please enter your comment!
Please enter your name here