Fira de Cornellà es converteix del 22 al 31 de gener en un gran saló lúdic i educatiu propostes culturals, esportives i d’esbarjo per als infants de la comarca

[dropcap color=”#336600″ font=”arial” fontsize=”40″]A[/dropcap]questa setmana arriba la Fira Infantil de Nadal, que enguany arriba a la seva 20a edició i que se celebra a la Fira de Cornellà. Les portes s’obriran als infants d’entre 2 i 12 anys i a les famílies a partir del dissabte 22 de desembre; però a partir de demà i fins divendres, les escoles que ho desitgin també la podran visitar.

La Fira Infantil dóna cabuda a tot tipus d’activitats, es tracta d’una oferta on es combinen entreteniment i esbarjo amb tallers de manualitats, esport, activitats culturals, ambientals i solidàries i actuacions en viu.

Els més petits podran jugar amb disfresses, jocs simbòlics i atraccions com els cavallets i els autos de xoc; i podran saltar en llits elàstics i castells inflables, entre moltes altres activitats.

La Fira aposta aquest any també per les manualitats, ja que cada cop tenen més èxit entre el públic infantil. Així, els infants podran participar en tallers amb materials reciclats com els tallers de fauna i flora, confecció de flors de paper, màscares d’animals autòctons del Delta del riu Llobregat, etc. Els tallers de manualitats tenen un doble objectiu: que els infants esn gaudeixin i alhora fomentar valors mediambientals i sostenibles, tal i com s’apunta des del Departament de Medi Ambient i Sostenibilitat de l’Ajuntament de Cornellà, que ha fet una important aportació en el disseny dels tallers.

Les activitats esportives són les que tenen millor acollida edició rere edició. Per això, durant aquests dies els infants que visitin la fira podran practicar bàsquet, futbol sala, tennis taula, circuit de patinets i mini tennis. La Fira dóna preferència a la pràctica d’esports en equip, per això els monitors del grup de Voluntaris de Cornellà s’encarregarà d’organitzar petits campionats oberts a la participació de tots els nens i nenes.

Un cop més, en aquesta edició, una trentena d’empreses i entitats han col·laborat amb l’Ajuntament de la ciutat per fer possible que el recinte firal es transformi durant uns dies en un gran saló de la infància. Enguany col·laboren Nestlé, Educa Borràs, Bimbo, Games Workshop, McDonald’s, Aigües de Barcelona, El Periódico de Catalunya, Coca Cola, Burguer King, Sunny Delight, hotels Campanile Cornellà, Ibis, Novotel, RCD Espanyol, FC Barcelona, Parc Esportiu Llobregat, Bàsquet Cornellà, Base Detall Sport, Llobregat Centre Comercial, Tecsalsa, Cornnatur, Anbo, M30 i Floristeria René. A més, moltes entitats i associacions de la ciutat fan també la seva aportació per tal que la Fira Infantil de Nadal sigui un lloc lúdic i actiu amb mil i una propostes pels infants.

La Fira Infantil de Nadal es podrà visitar del 22 al 31 de desembre en horari d’11 a 20 hores, excepte el 24 i el 31 de desembre, quan l’horari serà d’11 a 18 hores. Els dies 25 i 26 de desembre la Fira romandrà tancada.

El preu de l’entrada varia segons el número d’infants de cada família, així per una unitat familiar amb un menor entre 2 i 12 anys, el preu és de 7€; per una unitat familiar amb dos menors entre 2 i 12 anys, el preu és de 12€; i per una unitat familiar amb tres menors d’entre 2 i 12 anys, el preu és de 15€.

FER UN COMENTARI

Please enter your comment!
Please enter your name here