Segons informa la Federació de Serveis a la Ciutadania (FSC) de CCOO de Catalunya, la plantilla de Televisió de Catalunya (TVC) farà vaga parcial avui de 16’00h a 18’30h

[dropcap color=”#336600″ font=”arial”]E[/dropcap]ls motius de la protesta són, segons fonts del sindicat, “les retallades salarials reiterades, la negativa de la Direcció a negociar el Contracte Programa, el Pla de Viabilitat encarregat a PWC i la quasi seguretat de la retallada al pressupost del 2013”.

Paral·lelament, el Comitè d’Empresa ha convocat una concentració a la Pedra, a les instal·lacions de la cadena a Sant Joan Despí (c/TV3, s/n), per fer entre tots els treballadors i treballadores una acció que consistirà en instal·lar una decoració nadalenca reivindicativa davant la porta d’accés.

Les properes vagues parcials de TVC estan previstes per als caps de setmana del mes de gener de 2013.

FER UN COMENTARI

Please enter your comment!
Please enter your name here