Aquest cap de setmana Sant Feliu de Llobregat ha acollit la darrera actuació de la temporada dels castellers de la localitat

[dropcap color=”#336600″ font=”arial” fontsize=”40″]E[/dropcap]ls Castellers de Sant Feliu i la nova colla castellera de Viladecans han fet aquest passat cap de setmana la seva última actuació de la temporada. L’escenari ha estat la Unió Coral de Sant Feliu, que enguany celebra el seu 120è aniversari, i que és la nova seu social de la colla baixllobregatina.

Pilars de 4 simultains

L’actuació ha començat amb un castell de germanor, un 3 de sis, on han participat integrants de les dues colles, la de Sant Feliu i la de Viladecans, de nova creació; a més d’alguns membres dels Castellers de Gavà, que han ajudat a fer pinya. Després, les dues colles han fet dos pilars de 4 simultanis, segurs i ben estilitzats.

Els Castellers de Sant Feliu han seguit l’actuació fent proves de tronc als seus futurs castells per la temporada vinent, i han alçat un molt segur i lleuger 4 de cinc net on han estrenat canalla nova. Per la seva banda, la colla castellera de Viladecans ha carregat un 3 de cinc amb acotxanxeneta, un castell tranquil i segur, amb variació al tronc, també amb proves pels futurs castells, que la colla vol que siguin de sis pisos la temporada vinent.

En finalitzar l’actuació les dues colles han fet un ball i han compartit de forma informal alguns dels reptes que es plantegen de cara a la propera temporada, en la qual els castellers de Sant Feliu volen aconseguir fer castells de set.

Fotografia: Castellers de Sant Feliu

1 COMENTARI

  1. Va ser una bona diada, fantàstic compartir plaça un cop més amb els nostres companys de Sant Feliu, esperem tornar-hi aviat i si pot ser fent castells de sis! Endevant Castellers de Viladecans!

FER UN COMENTARI

Please enter your comment!
Please enter your name here