Més d’un centenar de persones, la majoria treballadores de l’Ajuntament d’aquesta localitat baixllobregatina, s’han tornat a concentrar aquest matí contra els acomiadaments als serveis públics de la vila

[dropcap color=”#336600″ font=”arial”]T[/dropcap]reballadors i treballadores de l’Ajuntament d’Esparreguera s’han concentrat a la plaça de l’Ajuntament i posteriorment al vestíbul de la seu del consistori, per protestar pels acomiadaments que es pretenen realitzar i que afectarien directament a serveis a la ciutadania com les Escoles Bressol, l’emissora municipal, l’Escola de Música, Formació i Ocupació, etc.

Com ja van fer el passat 11 de desembre, més d’un centenar de persones han tornat a manifestar el seu rebuig als acomiadaments previstos als sserveis públics de la vila. Aquest cop, la reivindicació ha estat acompanyada d’una cantada de nadales reivindicativa.

El consistori afirma que no té diners i que cal retallar en despeses de personal, fet que a més dels acomiadaments, es tradueix en reduccions salarials, com la desaparició de la paga de Nadal.

Els sindicats i el Comitè d’Empresa critiquen que l’Ajuntament retalli en despeses de personal i en canvi incrementi partides de retribucions a càrrecs polítics i alts funcionaris.

 

 

FER UN COMENTARI

Please enter your comment!
Please enter your name here