CCOO del Baix Llobregat va participar de forma destacada al X Congrés de CCOO de Catalunya celebrat durant el cap de setmana passat al Palau de Congressos de Barcelona

[dropcap color=”#336600″ font=”arial”]L[/dropcap]a delegació comarcal va ser de les més nombroses del Congrés, com correspon al seu pes específic dins de l’organització.

Com a resultat dels debats congressuals, el sindicat es projecta cap endavant amb una organització reforçada i l’aprovació d’un pla d’acció útil per encarar la difícil situació econòmica i social en defensa de la classe treballadora.

Així mateix s’ha renovat  l’equip de direcció del sindicat i a partir d’ara la Secretaria d’Organització Recursos i Finances de CCOO de Catalunya, serà exercida pel Josep María Romero, que fins ara assumia responsabilitats de Formació i Cultura.

Josep María Romero, nascut a Cornellà i veí de Sant Joan Despí ,va ser un dels impulsors més actius del projecte sindical d’Acció Jove a la comarca i segons CCOO del Baix Llobregat “suposa un motiu de gran satisfacció comptar amb un baixllobregatí en un càrrec de màxima responsabilitat”.

FER UN COMENTARI

Please enter your comment!
Please enter your name here