Fins al 5 de gener, de dimecres a divendres i tots els caps de setmana, es podrà passejar per la Fira i aquest divendres a les 20 hores l’Ateneu acollirà els Contra-Pastorets

[dropcap color=”#336600″ font=”arial” fontsize=”40″]L[/dropcap]a setmana passada va començar la 1a Fira d’Artistes i Artesans de Sant Just Desvern, una mostra on fins el 5 de gener es poden trobar parades amb una gran varietat d’objectes i productes, acompanyades d’activitats lúdiques com concerts, tallers i altres espectacles. Cada tarda, per exemple, se serveix vi calent alemany i també xocolata calenta als visitants de la Fira.

La Fira, que és iniciativa d’un grup d’artesans santjustencs en col·laboració amb el departament de Promoció Econòmica de l’Ajuntament, s’instal·larà de dimecres a divendres i tots els caps de setmana al Parc del Parador.

Hi participen 15 botigues de Sant Just i té com a objectiu promocionar els productes i artesania santjustencs i, a més a més, intentar que la ciutadania del municipi compri els regals de Nadal en aquestes parades.

La meitat de l’aforament dels Contra-Pastorets ja està venut

Aquest divendres, a les 20 hores, es podrà veure a l’Ateneu de Sant Just “És teu? Els Contra-Pastorets de Sant Just”, una obra escrita per Pep Albanell i dirigida per Roger Cònsul que l’any passat es va interpretar en versió radiofònica i aquest any fa el salt als escenaris.

Són uns pastorets diferents dels tradicionals, més moderns i adaptats a la realitat de Sant Just. De fet, el text és completament inèdit i no s’ha representat mai enlloc; a més, va guanyar un premi de l’SGAE l’any 2005.

Els organitzadors, l’Ateneu i la CAL, van fer una crida a les persones aficionades al teatre i van obtenir molt bona resposta. Així, s’hi van apuntar més de 40 persones per fer d’extres, superant totes les expectatives de l’organització. Els actors i actrius que hi participen provenen d’entitats i àmbits diferents de Sant Just i tenen entre 2 i 60 anys.

Fins al moment ja s’han venut 400 entrades, la meitat de l’aforament previst, i el mateix dia de l’espectacle també es podran adquirir a taquilla.

La primera funció dels Contra-Pastorets serà demà divendres a les 20 hores, i diumenge, dia 23, es tornarà a representar a les 6 de la tarda.

Les entrades anticipades tenen un preu de 6€ pels adults i 5€ pels infants. A taquilla el preu serà de 8€ pels adults, 6€ pels socis i sòcies de l’Ateneu, i 5€ pel públic infantil d’entre 4 i 11 anys.

FER UN COMENTARI

Please enter your comment!
Please enter your name here