La sort ha arribat a la comarca. L’administració del carrer Pompeu Fabra de Castelldefels ha venut també números de la grossa. A Martorell es comptava amb una sèrie a l’establiment del carrer Sant Antoni Maria Claret

[dropcap color=”#336600″ font=”arial”]E[/dropcap]l 22343 s’ha cantat poc després de les onze del matí i ha estat el segon cinquè premi que ha sortit. S’ha venut a Barcelona, Badalona, Martorell i, novament, a Castelldefels, a l’administració situada al carrer Pompeu Fabra, 5. També s’ha venut a Granollers, a l’administració número 9, al carrer Joan Prim, 112. Comptava amb 44 sèries, tot i que responsables de l’establiment afirmen que n’han retornat alguna.

És el segon cinquè premi que surt en el sorteig de la Rifa de Nadal 2012. També s’ha venut una sèrie al carrer Vila i Vilà, a l’Avinguda del Paral·lel de Barcelona i just al costat de l’emblemàtic teatre El Molino; una altra al carrer Pere IV, 120 i al carrer Trafalgar, 26. A Martorell es comptava amb una sèrie a l’establiment del carrer Sant Antoni Maria Claret, 15-A, a Badalona, a l’administració de la rambla Sant Joan, 20.

Altres ciutats agraciades amb aquest cinquè premi són Saragossa, La Rioja, A Corunya, València, Madrid, Tenerife, Navarra i Cadis, entre d’altres.

 

FER UN COMENTARI

Please enter your comment!
Please enter your name here