Aquesta ciutat del Baix Llobregat va rebre ahir tres grans notícies: dues de les administracions del centre de la localitat havien venut part de la grossa de Nadal i de dos cinquens premis

[dropcap color=”#336600″ font=”arial”]H[/dropcap]an estat pocs dècims, però suficients per generar molta il·lusió entre els veïns, comerciants i, evidentment, els dos propietaris de les administracions de loteria. Cap dels guanyadors es va acostar als locals, o almenys ningú es va identificar com a afortunat, però igualment molta gent felicitava els dos venedors de loteria, molt estimats al barri i pels que l’últim any ha estat especialment dur.

El 70658 va trigar una hora a sortir i es va vendre pràcticament tot a Alcalà d’Henares, però diversos dècims s’havien venut en diverses poblacions catalanes. Una d’elles Castelldefels, on l’administració del carrer Pompeu Fabra, regentada per la Núria Terés, havia venut uns quants bitllets, encara no sabia exactament quants, a través de l’expenedor automàtic. Això fa que no conegui qui li ha comprat els números ni quants n’ha venut exactament. Calcula que ha venut uns quatre dècims de la grossa i alguns més del cinquè premi, el 22343.

Terés estava molt eufòrica i emocionada perquè és el primer cop en els tres anys que fa que ven loteria, sempre de manera automatitzada, que reparteix un premi gros. La majoria dels seus clients són del barri, i el 80%, segons ella, s’han convertit en amics seus. Això ha provocat que molts coneguts s’acostessin a felicitar-la i a celebrar-ho amb ella, encara que no els hagués tocat ni un euro. Segons ella, molts compradors de loteria no els agrada comprar-la de manera informatitzada, perquè no té el segell ni la forma tradicionals.

Quan va saber que havia venut la grossa va començar a rebre trucades i visites de periodistes i coneguts. Quan semblava que l’eufòria havia passat, un periodista li va comunicar que havia venut també part del cinquè premi, cosa que va tornar alegrar molt a la venedora.

Per la seva banda, l’Antonio Martínez, de l’administració del carrer de l’Església, també estava molt content perquè fa menys de tres setmanes que ha reobert el negoci. Després de totes les gestions per canviar de nom el local, van poder reobrir a principis de desembre i van poder vendre deu dècims del número 11419, 60.000 euros en total, que, segons ell, aniran molt bé als veïns que solen comprar-li números. L’any 1998 ja van vendre un segon premi i l’any passat van vendre un altre cinquè premi.

FER UN COMENTARI

Please enter your comment!
Please enter your name here