Olesa de Montserrat, la Palma de Cervelló, Sant Boi de Llobregat, Gavà i Martorell ofereixen aquests propers dies la seva versió d’aquest clàssic nadalenc

[dropcap color=”#336600″ font=”arial” fontsize=”40″]L[/dropcap]a representació dels Pastorets a Olesa de Montserrat va a càrrec del Grup Teatral del Casal, on es podrà veure aquesta obra típica d’aquestes dates els dies 25 i 30 de desembre, així com el 6 i el 13 de gener. Totes les funcions són a les 18.30 hores a la Casal d’Olesa, ubicat al C/ Metgre Carreras, 69 del municipi.

Els Pastorets de la Palma de Cervelló és un espectacle que es porta representant des de 1952 i que es podrà veure el 25 de desembre, a les 19 hores i el 30 de desembre i 13 de gener a les 18 hores. És una iniciativa de la Societat Aliança Palmarenca, que acollirà les representacions a la seva seu social, al C/ Sant Josep, s/n.

“Els Pastorets de Sant Boi” és la representació teatral nadalenca que el Col·lectiu Teatral Tripijoc escenifica des de l’any 1980 de manera intinterrumpuda. Es tracta d’un espectacle còmic per petits i grans on l’essència de l’espectacle són les divertides situacions que es creen entre pastors i dimonis.

Hi participen una quarantena d’actors i actrius que busquen la complicitat del públic en tot moment en una versió lliure del text “L’Estrella de Nadal” de Rafel Anglada i Josep C. Tapias. Les representacions es faran els dies 25, 26, 28, 29 i 30 de desembre a les 19 hores a Cal Ninyo (C/ Major, 43).

El Foment Parroquial de Cultura de Martorell és l’encarregat d’organitzar la representació dels Pastorets en aquesta localitat, on se celebren des de fa més de 30 anys. Les representacions de “Els Pastorets del Foment” seran els dies 26 i 30 de desembre a les 18.30 hores, el dia 30 també a les 12 del migdia, i el dia 1 de gener a les 18.30 hores al Foment de Marorell, (C/ Francesc Santacana, 3).

A Gavà la representació dels Pastorets va a càrrec del veterà grup teatral La Igualtat, que ha incorporat en l’edició d’enguany alguna novetat, com la incorporació de molta gent nova a l’elenc interpretatiu, en alguns moments arriben a coincidir a l’escenari fins a 75 actors i actrius. Les representacions es podran veure el diumenge 30 de desembre i el 6 de gener; a més, aquesta darrera representació tindrà un al·licient afegit pels infants: segons anuncien els organitzadors és gairebé segura l’aparició de ses Majestats els Reis d’Orient.

Foto: Els Pastorets de Sant Boi

FER UN COMENTARI

Please enter your comment!
Please enter your name here