L’excel·lent acústica d’aquestes coves serà l’escenari del concert – meditació que Gong ha organitzat per aquest cap de setmana

[dropcap color=”#336600″ font=”arial” fontsize=”40″]E[/dropcap]l 30 de desembre a les 18.30 hores Gong, Festival de Noves Sonoritats, ha organitzat un concert – sessió de meditació al Baix Llobregat, en concret a les Coves del Salnitre de Collbató.

“El dia escollit per fer aquesta meditació no és casual. És un moment que ens convida a reflexionar sobre l’any que s’acaba i a projectar les nostres energies cap a un any millor”, afirmen els organitzadors.

Tampoc és casualitat que hagin triat les Coves del Salnitre, ubicades al massís de Montserrat, un espai considerat per moltes persones com “energèticament connectat amb la terra”.

La proposta de Gong és més que un concert o una sessió de meditació. Començarà amb un passeig pel camí en direcció a les Coves del Salnitre, mentre es gaudeix d’unes vistes espectaculars, veient la caiguda del sol des de les coves abans de començar el concert, un duo d’arpa i hang a càrrec de Maria di Pace i Ravi Ramoneda.

Ravi Ramoneda és un músic multi-instrumentista, reconegut per la seva trajectòria en la música espiritual, i Maria di Pace, guitarrista de formació, va decidir fa uns anys endinsar-se en les possibilitats que ofereix l’arpa a la música meditativa.

La durada de la meditació serà d’una hora aproximadament i cal portar un coixí o similar, així com una manta per escalfar-se, ja que la temperatura a les coves és de 16ºC. Per aquelles persones que tinguin dificultat en poder seure a terra, hi haurà cadires disponibles.

Les entrades tenen un preu de 15€ i es poden sol·licitar online en el web de Gong. L’entrada als menors de 12 anys no és permesa.

FER UN COMENTARI

Please enter your comment!
Please enter your name here