La Cripta de la Colònia Güell obre les seves portes en una visita molt especial, protagonitzada pels dos personatges que van fer-la realitat

[dropcap color=”#336600″ font=”arial” fontsize=”40″]A[/dropcap] través dels mateixos Eusebi Güell i Antoni Gaudí, els visitants que participin en aquesta activitat podran experimentar conceptes com els colors, els símbols i les textures de la Cripta de la Colònia Güell. A més, podran reconèixer la importància d’aquests dos personatges en l’arquitectura modernista catalana.

La visita teatralitzada se celebrarà el divendres 28 de desembre a les 12 hores. Tindrà una durada d’una hora i es realitzarà en català.

El preu és de 6€ per als adults i de 3€ per als infants. Per participar-hi cal fer reserva prèvia trucant al telèfon 93.630.58.07 o enviant un correu electrònic a coloniaguell@adleisure.com.

La Cripta de la Colònia Güell va ser declarada Patrimoni de la Humanitat per la UNESCO al juliol 2005. L’any 1898 Eusebi Güell va encarregar a Gaudí una església per a la colònia tèxtil que havia fundat a Santa Coloma de Cervelló el 1890. L’any 1908 es va iniciar la construcció del temple, del qual només es va desenvolupar la cripta.

Aquesta suposa un punt culminant en l’obra creativa de Gaudí, ja que incorpora, per primera vegada de forma unitària, la pràctica totalitat de les seves innovacions arquitectòniques i inclou molts exemples del domini per part de Gaudí de les arts aplicades, tant en els elements del mobiliari com als ornamentals.

FER UN COMENTARI

Please enter your comment!
Please enter your name here