L’aeroport manté activat el procediment de baixa visibilitat

[dropcap color=”#336600″ font=”arial”]L[/dropcap]’aeroport del Prat va cancel·lar ahir tres vols a causa de la densa boira a la zona. Els vols que es van suspendre són dos d’arribada procedents de Palma i de Lanzarote, de la companyia Vueling, i un de sortida cap a Liverpool, de la companyia EasyJeat, segons han indicat fonts d’Aena.

També hi va haver diversos retards en els vols perquè l’aeroport va haver d’activar el procediment de baixa visibilitat que obliga els avions a sortir o aterrar més espaiats.

Es preveu que aquest procediment de seguretat es mantingui activitat. L’aeroport de Girona també té activat el procediment de baixa visibilitat per la boira però de moment no hi ha cap cancel·lacions ni retards.

També aquest diumenge al vespre l’aeroport del Prat es va veure obligat a desviar nou vols que havien d’aterrar-hi. Set d’aquests van aterrar a Girona i dos ho van fer a Palma. Es tracta de vols que provenien d’Amsterdam, Arrecife (Las Palmas), Gran Canaria, Bilbao, Bolonya, Londres Standsted, Paris Orly i Arlanda (Suècia) de les companyies Vueling, Transavia, Ryanair i Air Nostrum.

FER UN COMENTARI

Please enter your comment!
Please enter your name here