El vicentí Arnau Mata és escollit portaveu regional de les JERC a la comarca

[dropcap color=”#336600″ font=”arial” fontsize=”40″]L[/dropcap]es JERC del Baix Llobregat han celebrat el seu XIè Congrés Regional a la ciutat de Sant Feliu de Llobregat, on han debatut la ponència transversal pels propers dos anys. També han escollit les persones que representaran la comarca durant els propers dos anys.

Per altra banda, durant el congrés es va dur a terme el balanç de l’últim any i els reptes a emprendre de cara al futur. Així doncs, els quasi quaranta joves que hi van ser presents van marcar la línia d’actuació a seguir durant el proper bienni, la base de la qual és sumar les emocions de tothom que viu al Baix Llobregat al sentiment independentista ja en creixement.

L’acte, a més a més, va comptar amb la presència de Gerard Gómez del Moral, Portaveu Nacional de les JERC; Marta Vilalta, diputada de les JERC al Parlament de Catalunya i Gerard Fernández, Secretari d’Organització de la Federació Comarcal d’ERC al Baix Llobregat i l’Hospitalet.

La nova Permanent escollida la formen joves d’arreu de la comarca: Arnau Mata, de Sant Vicenç dels Horts en serà el Portaveu; el Secretari d’Organització serà Marc Darriba, de Viladecans; Sílvia Pagès, de Corbera de Llobregat, serà la nova Secretària de Coordinació Territorial; la Secretaria de Finances serà responsabilitat d’Adrià Rius, del Papiol; el nou Secretari d’Imatge i Comunicació serà Aniol Costa, de Cervelló i Aitor Rivera, de Sant Feliu de Llobregat, serà el nou Secretari de Campanyes. La Permanent la completaran la Maria Terradas, de Corbera de Llobregat ocupant la nova Secretaria d’Igualtat, Oriol Ibáñez de Molins de Rei com a Secretari de Moviments Socials; Marcel Camps, del Prat de Llobregat com a Secretari de Medi Ambient i amb Sergi Morales i Lluís Pérez, també del Prat de Llobregat, a càrrec de la Secretaria de Formació.

“Crec que cap de nosaltres s’imaginava que avui estaríem tan a prop d’assolir la independència. En els propers dos anys caldrà ser a tot arreu, a totes les mobilitzacions, allà on siguem necessaris per fer arribar el nostre discurs a tots els racons del Baix Llobregat”, va afirmar Arnau Mata, nou portaveu regional, en el Congrès.

“Al nostre voltant hi ha molta gent que pateix, ho veiem cada dia, potser també en la nostra pròpia pell. Som fills de classe obrera i això ens fa grans, perquè som capaços d’entendre el que passa”, va declarar Mata.

FER UN COMENTARI

Please enter your comment!
Please enter your name here