El text no fa referència als 4.500 llocs de treball que vol destruir l’aerolínia

[dropcap color=”#336600″ font=”arial”]E[/dropcap]l sindicat de pilots Sepla ha signat aquest dimecres un acord marc amb Iberia per la negociació sobre el el pla de reestructuració que inclou una forta retallada de llocs de treball.

El text, que té pràcticament el mateix contingut que el que van subscriure la resta de sindicats el passat 17 de desembre, destaca el compromís d’acordar “les mesures necessàries per aconseguir, en l’horitzó del 2017, la viabilitat i la sostenibilitat de l’empresa”.

En el contingut no es fa menció en cap moment els 4.500 llocs de treball -un quart de la plantilla- que planteja destruir Iberia, que juntament amb British Airways conforma Internacional Airlines Group (IAG). L’acord marca el 31 de gener o la data que es decideixi, com a límit per la negociar el futur de l’aerolínia sense vagues i amb el compromís d’utilitzar l’ERO que hi ha en vigor per solucionar “el possible excedent laboral”.

Iberia, planeja destruir prop de 4.500 llocs de treball -un quart de la seva plantilla- i rebaixar salaris amb la intenció de guanyar en competitivitat.

 

FER UN COMENTARI

Please enter your comment!
Please enter your name here