La Mostra coincideix amb el 15è aniversari del Parc Agrari del Baix Llobregat i vol donar protagonisme a les arrels agrícoles de Sant Vicenç

[dropcap color=”#336600″ font=”arial” fontsize=”40″]L[/dropcap]a 29a Mostra Comercial i Agrícola de Sant Vicenç dels Horts es durà a terme els dies 19 i 20 de gener de 2013. Amb una superfície de 16.000 metres quadrats, la Mostra destaca per una oferta de proximitat i de qualitat, dues característiques essencials del teixit productiu, comercial i social de la localitat.

Una de les novetats d’enguany és el nou logotip de la Mostra, que combina tradició amb modernitat, ambdues realitats unides pel símbol de la mola. En aquest sentit, a la 29a Mostra Comercial i Agrícola es torna a donar protagonisme a les arrels agrícoles de Sant Vicenç, sense oblidar altres sectors que s’obren camí amb els nous temps, com les tecnologies mediambientals o les noves manifestacions culturals.

A més, enguany la Mostra coincideix amb el 15è aniversari del Parc Agrari del Baix Llobregat, del qual forma part Sant Vicenç dels Horts com un dels municipis que aporta terreny agrícola.

La Mostra 2013 es distribuirà en 9 zones: comerç local, firaires, agricultura i granja, medi ambient, entitats, l’Era del Baró, mostra cultural, cultura urbana i espai institucional.

Participació activa de la ciutadania

L’Ajuntament de Sant Vicenç dels Horts vol que la ciutadania i els comerços participin de forma activa a la Mostra, per això, a més de les parades d’artesania i l’espai dels comerços locals, s’han organitzat altres activitats obertes al públic, com l’exposició amateur de Click de Playmobil, on tothom pot proposar una escena de Clicks de Playmobil, històrica i ambientada, i reproduir-la durant el cap de setmana de la Mostra a la sala de la Biblioteca Les Voltes.

També hi haurà un espai dedicat a l’artesania popular local, on aquelles persones que sapiguen fer arracades amb tapes de cafè, bicicletes amb filferro, clauers de material reciclat o qualsevol altra proposta, poden vendre-ho al mercat que s’organitzarà el diumenge de la Mostra, de 10 a 14 h.

Per participar en aquestes activitats cal omplir la butlleta que es pot descarregar al web de l’Ajuntament.

FER UN COMENTARI

Please enter your comment!
Please enter your name here