“Tot el que necessites a les teves mans”, és el lema de la campanya de la Diputació de Barcelona per impulsar el comerç de proximitat i a la qual s´han adherit 19 municipis de la demarcació de Barcelona, entre ells els baixllobregatins Abrera, Castelldefels, Gavà i  Martorell

[dropcap color=”#336600″ font=”arial”]A[/dropcap]quest és el lema de la campanya de la Diputació de Barcelona “Comerç proper, comerç al teu municipi”, que s’ha presentat amb l’objectiu d’impulsar i promocionar el comerç de proximitat als eixos comercials de la demarcació de Barcelona.

La campanya es durà a terme a Abrera, Caldes de Montbui, Castelldefels, Gavà, Igualada, Manlleu, Martorell, Matadepera, Manresa, Pineda de Mar, Premià de Mar, Piera, Sant Cugat del Vallès, Sant Sadurní d’Anoia, Sentmenat, Sitges, Vic,Vilanova i la Geltrú i Vilassar de Mar.

D’aquesta manera, en el marc de la campanya, està prevista la instal·lació a aquests municipis de més de 6.700 cartells i bandelores i  la distribució de 26.000 bosses de ràfia i més de 30.000 postals.

Aquesta iniciativa s’emmarca en les polítiques impulsades per la Gerència de Serveis de Comerç de la Diputació en favor del desenvolupament del comerç urbà i de proximitat, com a factor de cohesió social i que alhora afavoreix la mobilitat sostenible en la mesura en què es tracta d’un comerç basat en la proximitat, tot esdevenint també un element de convivència, seguretat, ciutadania, integració i progrés econòmic i social.

L’exemple d’Abrera

Comprant als comerços d’Abrera es pot aconseguir la bossa de ràfia de la campanya. Només cal presentar un tiquet de compra d’un comerç del municipi i un tiquet de compra de qualsevol establiment del Mercat Municipal. Per recollir la bossa cal anar amb els dos tiquets al Mercat demà de 9.00h a 13.00h. El dia 31 de desembre, és va fer la primera repartida de bosses.

FER UN COMENTARI

Please enter your comment!
Please enter your name here