Asseguren que continuaran amb les protestes, que consisteixen en bloquejar els accessos a l’Aeroport, fins que no s’elimini el nou sistema de torns que s’aplica al sector des de l’inici de 2013

[dropcap color=”#336600″ font=”arial”]L[/dropcap]’aeroport del Prat s’ha tornat a quedar avui dimarts sense taxis, després que els conductors bloquegin per segon dia les respectives parades de la T1 i la T2.

Les persones que arriben al Prat, han de buscar modes de transport alternatiu amb autobús o tren, tasca que Aena els facilita donant informació sobre com fer-ho.

No obstant, si es tracta de nens, gent gran o persones amb mobilitat reduïda, els taxistes si que fan el servei, segons els mateixos conductors com si fossin “serveis mínims”.

Els conductors protesten pel nou sistema de torns que ha entrat en funcionament aquest 1 de gener i que marca la jornada laboral de cada taxista, que es limita a un nombre d’hores durant el dia. Segons els testimonis d’alguns conductors, aquests nous torns beneficien les empreses i les flotes de taxis, però no als treballadors autònoms.

El col·lectiu assegura que no aixecarà el bloqueig a l’aeroport fins que l’Institut Metropolità del Taxi no retiri la mesura. Per la seva banda, l’Institut Metropolità del Taxi ha assegurat que aquesta setmana hi haurà una reunió oficial amb els sindicats per “avaluar” el nou sistema de torns.

FER UN COMENTARI

Please enter your comment!
Please enter your name here