La població al Baix Llobregat ha arribat als 806.799 habitants, fet que indica que durant el 2012 la població de la comarca ha experimentat un augment de 3.094 persones

[dropcap color=”#336600″ font=”arial”]L[/dropcap]’Institut d’Estadística de Catalunya (IDESCAT) ha difós les xifres de població total declarades oficials pel govern de l’Estat a 1 de gener de 2012, fruit de la revisió del padró municipal.

Aquestes dades mostren com la comarca ha experimentat un augment de població del  0,4% en relació amb l’any 2011, que es tradueix en un augment de 3.094 persones, arribant a un total de 806.799 habitants.

Continua així la tendència a l’alça de la població de la comarca tot i que amb una intensitat inferior a la d’anys anteriors.

Com a localitat més poblada és manté Cornellà, que arriba als 87.454 habitants, seguida de Sant Boi (83.070). Per contra, Castellví de Rosanes (1.757) i la Palma de Cervelló (3.023), són les localitats baixllobregatines menys poblades. El creixement de població més gran el trobem a Martorell, Sant Feliu de Llobregat i Viladecans.

Pel que fa a la comparativa amb la resta Catalunya, el Baix Llobregat es situa en la mitjana de creixement catalana i de l’Àrea Metropolitana, tan sols superada per el Vallès Occidental i el Vallès Oriental, que creixen ambdós un 0,7%.

 

 

 

 

FER UN COMENTARI

Please enter your comment!
Please enter your name here