El col·lectiu d’autònoms del taxi, es queixa de la mesura de torns vigent des de l’inici d’aquest nou any. L’IMT es reuneix amb el sector del taxi per buscar solucions al conflicte dels torns Centenars taxistes es concentren davant la seu de l’entitat metropolitana per exigir la retirada de la mesura

[dropcap color=”#336600″ font=”arial”]E[/dropcap]ls taxis ja poden sortir de l’Aeroport del Prat després que els taxistes en protesta hagin aixecat el bloqueig a l’espera del resultat de la reunió amb l’Institut Metropolità del Taxi (IMT). Els taxistes, sobretot autònoms, han estat dos dies bloquejant les parades de sortida de la T1 i la T2, com a mesura de protesta per la implantació d’un sistema de torns, que creuen que els perjudica.

El gerent de l’Institut Metropolità del Taxi (IMT) està reunit des de quarts d’onze d’aquest matí amb els representants sindicals del sector del taxi per mirar de trobar una solució al conflicte generat amb l’entrada en vigor del nou sistema de torns. La mesura, ha aixecat les crítiques de desenes de centenars de conductors autònoms que asseguren que el sistema no els és rendible.

Coincidint amb la reunió, centenars taxistes en vaga es concentren davant la seu de l’àrea metropolitana per exigir la retirada de la mesura, després d’aixecar el bloqueig que mantenien en el servei de taxis de l’aeroport del Prat, que ha recuperat la seva activitat.

 

 

FER UN COMENTARI

Please enter your comment!
Please enter your name here