L’alcalde de Castelldefels, Manuel Reyes, i el regidor de Salut, Javier Hiniesto, es van reunir el passat 9 de gener amb el conseller de Salut de la Generalitat de Catalunya, Boi Ruiz, per avançar en la construcció de l’equipament sanitari

[dropcap color=”#336600″ font=”arial”]L[/dropcap]’alcalde de Castelldefels, Manuel Reyes, acompanyat del regidor de Salut, Javier Hiniesto, van mantenir el 9 de gener una reunió amb el conseller de Salut, Boi Ruiz, per demanar que acceleri la construcció del tercer ambulatori, la finalització del qual estava prevista en un principi per a l’any 2010.

L’alcalde va traslladar al conseller que la posada en marxa d’aquest CAP, completaria el mapa sanitari de la ciutat.

Per la seva banda, el regidor de Salut, Javier Hiniesto, va valorar la reunió com a “molt positiva” i espera que a partir d’ara”es tindrà un contacte molt més fluid i directe amb la Conselleria” que permetrà avançar en la construcció de l’equipament sanitari.

FER UN COMENTARI

Please enter your comment!
Please enter your name here