L’Executiva d’ICV Baix Llobregat va donar el tret de sortida a la seva propera Assemblea Comarcal, la 7ª assemblea de la formació ecosocialista de la comarca

[dropcap color=”#336600″ font=”arial”]I[/dropcap]niciativa per Catalunya del Baix Llobregat, ha anunciat que el el 16 de març d’enguany celebrarà la seva propera Assemblea Comarcal.

ICV Baix Llobregat encara la seva VII Assemblea, amb els objectius de fer balanç dels últims 4 anys, promoure el debat polític a la comarca i, a la vegada, fer aportacions del Baix Llobregat al procés d’Assemblea Nacional d’ICV, que es celebrarà a la propera primavera.

L’Assemblea Comarcal definirà l’estratègia política per al proper període 2013-2017, amb l’objectiu de fer una crida a la suma d’esforços de tota la gent d’esquerres.

Un cop més l’organització ecosocialista afronta el repte d’incorporar noves maneres de fer política, i per tant, es propiciarà que sigui una assemblea el més oberta possible des del mateix punt de sortida, on hi participin persones de diversos àmbits, entitats i moviments socials.

El debat assembleari es farà en primera instància a nivell local, a cada un dels municipis del Baix Llobregat, on les organitzacions d’ICV convocaran assemblees obertes, a les que assistiran membres de la direcció comarcal, per tal de treballar els documents, que s’hauran elaborat prèviament de manera participada en una sèrie de trobades.

Properament, ICV Baix Llobregat farà públic el lloc on es farà l’Assemblea i la data d’inici del procés de presentació de candidatures.

FER UN COMENTARI

Please enter your comment!
Please enter your name here