Les famílies interessades ja poden sol•licitar el cupó 2013 per visitar els principals recursos turístics de la comarca, amb noves promocions i un nou recurs per descobrir, l’Itinerari Jujol a Sant Joan Despí

[dropcap color=”#336600″ font=”arial”]C[/dropcap]ompleten la promoció la Colònia Güell-Cripta de Gaudí, el Canal Olímpic de Catalunya, els Espais Naturals del Delta del Llobregat, el Museu de Sant Boi, el Parc Arqueològic Mines de Gavà, les Coves del Salnitre de Collbató, Catalunya en Miniatura, els Museus d’Esplugues i el Museu Agbar de les Aigües.

El Consorci de Turisme del Baix Llobregat us anima a gaudir d’aquestes visites i activitats en família al Baix Llobregat, al costat de Barcelona.

Per a sol•licitar un cupó o descarregar-lo online s’ha d’entrar a la pàgina www.turismebaixllobregat.com/cupons

10 sortides al costat de Barcelona

Canal Olímpic de Catalunya (Castelldefels) Vine a fer activitats d’oci i esport amb tota la família a l’aire lliure i en unes instal•lacions olímpiques. Canoa canadenca, caiac, barques amb pales, tir amb arc, bicicletes, cotxes de pedals, i patins en línia, etc… També pots fer activitats amb monitors, casals d’estiu, cursos d’optimist i pels més petits, el tren del canal. A més, podreu gaudir d’una àmplia zona verda on jugar a futbol, vòlei, tenis de taula…

Cobes de Salnitre de Collbató La Muntanya de Montserrat amaga en el seu  interior un món subterrani quasi desconegut. La Cova del Salnitre, plena de passadissos, racons i sorpreses, és un recorregut d’uns 500 metres ornamentat per estalactites i estalagmites. Un passeig que ens mostra l’hàbitat dels primers pobladors neolítics de Montserrat, tot endinsant-nos en un món de llegendes.

Catalunya en Miniatura (Torrelles) Coneix el parc temàtic de maquetes en miniatura, un dels més grans del món amb una exposició a l’aire lliure dels monuments i edificis més emblemàtics de Catalunya.  També pots descobrir el Bosc Animat, una autèntica activitat d’aventura a l’altura dels arbres, entre tirolines, lianes, passarel•les i moltes altres sorpreses.

Espais Naturals del delta del Llobregat (El Prat) Sabies que el Delta del Llobregat conserva una de les zones humides més importants de Catalunya? Viu la natura en un mosaic de paisatges formats per estanys, maresmes, pinedes litorals i platges amb dunes, totes de gran valor ecològic i punt de nidificació i descans d’aus migratòries, i observa les aus -ànecs collverds, martinets blancs, bernats pescaires, flamencs, cames llargues… Les visites als diferents itineraris són lliures i gratuïtes.

Parc Arqueològic Mines de Gavà Com vivien, què feien, com eren els nostres avantpassats de fa 6.000 anys? Viu l’experiència de participar en una innovadora expedició arqueològica i segueix totes les pistes que et dóna aquest jaciment únic a Europa. Un viatge fascinant a la prehistòria que desvetlla els secrets del Parc i et permet entendre el passat i el present. Una aventura inoblidable!

Museu de Sant Boi Can Barraquer, seu central del museu de Sant Boi, va ser la casa pairal on Rafael Casanova va viure els darrers anys de la seva vida, al bell mig del nucli històric i molt a prop de les Termes Romanes i de Can Torrents. Aquests tres elements configuren un espai motor de la vida cultural de la ciutat, idoni per aprofundir en el coneixement de la història d’una manera atractiva i accessible per a tots els públics.

Museus d’Esplugues. “El fang del modernisme” Sabies que Esplugues va ser un centre productor de ceràmica modernista d’espais tan singulars com el Parc Güell o la Casa Ametller de Barcelona? Visita els forns que ho varen fer possible i l’exposició sobre la història de la fàbrica. El recorregut comença al Museu Can Tinturé, reflex d’una producció artesanal de la rajola de mostra, i continua al Museu de Ceràmica La Rajoleta, antiga fàbrica Pujol i Bausis, on es mostra l’evolució cap a la producció de ceràmica industrial.

Gaudí i la Colònia Güell (Santa Coloma de Cervelló) Descobreix el conjunt de la Colònia Güell, un dels llocs més destacats del modernisme català. L’església –cripta-, declarada Patrimoni de la Humanitat per la UNESCO, és arquitectònicament una de les obres més importants d’Antoni Gaudí, ja que aquí va experimentar noves tècniques que, més tard, aplicaria a la Sagrada Família. A més, visita l’exposició situada al centre d’Interpretació, el complement ideal per entendre la Colònia Güell.

Museu AGBAR de les Aigües (Cornellà) Vine a visitar un museu contemporani dedicat a l’aigua, ubicat en un complex industrial d’estil modernista perfectament conservat, i viu aquesta experiència vital, d’aprenentatge i lúdica. Submergeix-te en l’univers de l’aigua des de perspectives diverses: la ciència, la tècnica, el medi ambient, la societat…

Itinerari Jujol a Sant Joan Despí Jujol fou una figura clau en el modernisme del Baix Llobregat. A Sant Joan Despí hi podem trobar la seva empremta més marcada. Vine i descobreix les formes sinuoses i els colors jujolians de la Torre de la Creu, Can Negre, la Casa Xerra-Xaus, la Torre Jujol, l’Església Parroquial de Sant Joan Baptista i de la Casa Rovira.

 

 

FER UN COMENTARI

Please enter your comment!
Please enter your name here