És una iniciativa de l’USLA i els Amics de la Natura de Sant Feliu de Llobregat, en col·laboració amb l’Ajuntament de la ciutat, el Patronat de la Serra de Collserola, AFAP, el Centre d’Estudis Comarcals del Baix Llobregat, CEPA i ARES

[dropcap color=”#336600″ font=”arial” fontsize=”40″]S[/dropcap]ota el títol “La Serra de Collserola, tan a la vora…i tan lluny”, des demà i fins diumenge, l’Ateneu Santfeliuenc acull unes jornades sobre el Parc Natural de la Serra de Collserola, així com una exposició sobre el “Voluntariat a Collserola” i un itinerari guiat que es realitzarà el cap de setmana.

Aquestes jornades estan organitzades per la Universitat Social Lliure i Autogestioanda (USLA) i els Amics de la Natura de Sant Feliu de Llobregat, en col·laboració amb l’Ajuntament de la ciutat, el Patronat de la Serra de Collserola, AFAP, el Centre d’Estudis Comarcals del Baix Llobregat, CEPA i ARES, amb l’objectiu d’incrementar el coneixement entre la ciutadania de la riquesa biològica i natural del Parc de Collserola.

Les jornades començaran demà dilluns a les 20.00 hores amb les inauguracions de les exposicions “Paisatges nocturns de Collserola” i “Recuperar el camí de l’aigua”. Dimarts Marià Martí, director-gerent del Consorci del Parc de Collserola, oferirà la conferència “Balanç de 25 anys de gestió del Parc de Collserola”, seguit d’una taula rodona sobre el patrimoni, la protecció i l’ordenació de Collserola on participaran  Domènech Miquel, Manel Cunill i Miquel Sodupe.

El paper dels moviments socials i la reivindicació de la Serra de Collserola també serà protagonista d’una taula rodona, en aquest cas el dimecres, així com les diferents experiències i propostes al voltant dels usos del Parc Natural. També s’analitzaran els reptes de futur i el nou Pla Especial del Parc Natural de Collserola.

El diumenge, com a cloenda de les jornades, es realitzarà una sortida – itinerari per La Salut. Per participar es recomana inscriure’s enviant un correu electrònic a ansf.santfeliu@gmail.com o enviant un SMS al número 651.09.50.12 indicant el número de persones assistents.

A l’agenda d’elBaix.cat es pot consultar la programació completa de les jornades.

FER UN COMENTARI

Please enter your comment!
Please enter your name here