La fàbrica de tubs de polièster Protesa tanca el 2012 amb una facturació de 28 milions d’euros, un 9% més que l’any anterior. La companyia, amb seu a Sant Esteve de Sesrovires, ha incrementat un 80% en tres anys les seves exportacions

[dropcap color=”#336600″ font=”arial”]L[/dropcap]a catalana Protesa, empresa líder en la fabricació i muntatge de tubs de polièster reforçat,va tancar l’any 2012 amb una facturació de 28 milions d’euros, 2,7 milions més que l’any anterior i amb previsions de superar els 40 milions aquest 2013.

Aquest increment en les xifres de vendes i en les previsions es deu, en gran part, al negoci obtingut al mercat exterior, que suposa actualment el 80% del volum de negoci quan tres anys enrere, el 2009, suposava el 10%.

Protesa va ser pionera en la producció dels tubs de PRFV (Polièster Reforçat amb Fibra de Vidre) a Espanya. Es va fundar l’any 1959.

Avui en dia, Protesa té una plantilla de 270 persones, entre les instal·lacions de Sant Esteve de Sesrovires, Ejea de los Caballeros (Saragossa), i l’Índia, a on recentment ha inaugurat una fàbrica.

FER UN COMENTARI

Please enter your comment!
Please enter your name here