L’Ajuntament de la ciutat ha organitzat un concurs destinat al jovent amb inquietuds artístiques i de ball

[dropcap color=”#336600″ font=”arial” fontsize=”40″]E[/dropcap]l concurs Cornellà Dance Ins Music és un concurs artístic adreçat a joves estudiants de Cornellà entre 12 i 30 anys i es divideix en dues categories: musical i ball. En els grups musicals, almenys una de les persones dels seus components ha d’estudiar a Cornellà, i en el cas dels grups de ball, almenys la meitat dels seus components han d’estudiar a la ciutat.

Els grups que vulguin presentar la seva candidatura al concurs han d’entregar un CD que contingui com a mínim dues cançons (versió audio i/o vídeo) en el cas dels grups musicals, o que contingui la gravació d’una coreografia i/o ball, en el cas dels grups de ball. Junt amb el CD s’ha de formalitzar la inscripció en línia o presencialment.

Els punts oficials d’inscripció de Cornellà Dance Ins Music són el PIDCES Punts d’Informació i Dinamització dels Centres d’Educació Secundària, La Factoria Musical, (plaça Mari Santpere, s/n), el Departament de Joventut i/o d’Esports de l’Ajuntament de Cornellà (pl. dels Enamorats, 6) i el CRAJ-Centre de Recursos juvenils (Mossèn Andreu,17). El període de participació en el curs està obert fins al 13 de febrer de 2013.

El jurat del concurs estarà format per persones vinculades al món de la música i el ball, professorat dels centres de secundària i membres dels departaments de Joventut i Esports de l’Ajuntament de la ciutat.

En la categoria de grups musicals, el primer premi és actuar al Can Mercader Festival 2013; el segon premi, actuar a la Marató de Rock 2013; i el tercer premi, un paquet de sis hores d’assaig a La Factoria Musical. En la categoria de grups de ball, el primer premi és actuar al Corpus 2013; el segon premi, actuar a la Jornada Experimenta 2013; i el tercer premi, actuar a la Jornada Final del CRAJ 2013.

En el concurs no hi poden participar grups professionals, amb contracte discogràfic o algun disc produït per una discogràfica.

Al web de l’Ajuntament es poden descarregar les bases del concurs Cornellà Dancs Ins Music.

FER UN COMENTARI

Please enter your comment!
Please enter your name here