Seat negocia un pla d’ajustament de costos. A més de l’acomiadament de 400 treballadors temporals, la direcció vol estalviar en despeses de personal comercial i d’administració, l’equivalent a 340 empleats

[dropcap color=”#336600″ font=”arial”]L[/dropcap]a crisi ha afectat especialment a diversos sectors, entre ells el de l’automòbil. La caiguda de les vendes de cotxes a Europa està obligant a ajustar de nou costos i plantilles en el sector de l’automoció.

Després de Nissan, ara lha arribat el torn de Seat. La filial del grup Volskwagen va tancar el 2012 amb una caiguda de les vendes a Europa superior al 15%.

Les males xifres han portat a la direcció negociar amb els sindicats un nou pla d’ajust per reduir en costos l’equivalent a 340 empleats de les àrees de comunicació, comercial i administració. Aquest estalvi no té perquè passar necessàriament per nous acomiadaments, sinó que segons la companyia cal trobar alternatives com podrien ser la disminució de jornada o la reducció de sous.

FER UN COMENTARI

Please enter your comment!
Please enter your name here