L’alcalde de Castelldefels, Manuel Reyes, va rebre ahir de mans de l’alcalde de Terrassa, Jordi Ballart, un quadre simbòlic del relleu com a Ciutat del Bàsquet Català. Múltiples activitats de promoció del bàsquet es desenvoluparan durant el 2013 a la ciutat baixllobregatina

[dropcap color=”#336600″ font=”arial”]E[/dropcap]n un acte celebrat a la Casa Alegre de la Sagrera de Terrassa ahir, l’alcalde de Terrassa, Jordi Ballart, va fer lliurament simbòlic d’un quadre amb el que s’escenificaba el relleu com a Ciutat del Bàsquet Català. Si durant 2012 ho ha estat Terrassa, durant el 2013 ho serà Castelldefels.

L’acte va servir també perquè Castelldefels presenti les bases sobre les que es desenvoluparan les activitats que formaran part del programa previst per celebrar la capitalitat del bàsquet català. En el seu parlament, l’alcalde de Castelldefels, Manuel Reyes, va destacar el caràcter marcadament esportiu de la ciutat, i va recordar que a més de convertir-se en Ciutat del Bàsquet Català, Castelldefels també ha estat designada Ciutat Europea de l’Esport 2013.

Respecte a com celebrarà Castelldefels la designació de Ciutat del Bàsquet Català, va avançar que es farà “d’una manera molt vinculada a les característiques de la nostra ciutat. Farem moltes activitats, algunes especials. Som una ciutat turística, i per tant, portarem el bàsquet a la platja. Som ciutat gastronòmica, i farem la Tapa del bàsquet”. Reyes va agraïr la confiança mostrada per la Fundació del Bàsquet Català a l’hora de designar la seva ciutat com a capital del bàsquet català durant el 2013, i va destacar la feina tan important que realitzen els clubs de bàsquet de la localitat.

Per la seva banda, Joan Fa, president de la Fundació del Bàsquet Català, que és l’entitat que designa la Ciutat del Bàsquet Català, va comentar que “amb el treball dels clubs de Castelldefels, de la Fundació, de les institucions públiques i dels esponsors, segur que aconseguirem que, d’aquí a un any, ens sentim satisfets de la feina de Castelldefels per promocionar l’esport del bàsquet, amb activitats esportives, socials i culturals que facin que el bàsquet continuï creixent”.

Des de la Diputació de Barcelona, el seu coordinador d’Esports, Daniel Laga, va destacar “la clara vocació esportiva de Castelldefels”, aspecte que el fa confiar en que “segur que ens delectarà amb importantes actes esportius durant aquest 2013”. Per últim, l’alcalde de Terrassa, Jordi Ballart, va fer  un resum de les activitats realitzades per la seva ciutat durant el 2012 com a Ciutat del Bàsquet Català, va desitjar sort i èxits a Castelldefels, i va felicitar la ciutat baixllobregatina per la seva designació.

L’acte va comptar amb la presència de representants dels clubs de bàsquet de Castelldefels (Club Bàsquet Castelldefels i Club Bàsquet Joventut Castelldefels), que es van mostrar il·lusionats davant la designació de Castelldefels com a Ciutat del Bàsquet Català 2013, i es van comprometre a col·laborar activament en les seves activitats.

 

Foto titular: Extreta de la pàgina web de l’Ajuntament de Castelldefels

FER UN COMENTARI

Please enter your comment!
Please enter your name here