Aquesta setmana comencen les activitats formatives del projecte a Sant Boi de Llobregat, que va realitzar la seva primera trobada dijous passat

[dropcap color=”#336600″ font=”arial”]3[/dropcap]0 emprenedors i emprenedores de la ciutat van assistir dijous passat, dia 17 de gener, a la primera trobada-cafè del Laboratori Cívic d’Emprenedoria Social de Sant Boi, Coboi . L’Ajuntament impulsa aquest projecte per configurar una comunitat local generadora de coneixement, innovació i noves dinàmiques, relacions i iniciatives socials.

Les persones que inicien la comunitat CoBoi, de diferents perfils i trajectòries personals i professionals, van compartir idees, iniciatives i projectes durant la trobada, que va tenir lloc al Casal de Casablanca. També van expressar la voluntat de participar en la creació col·lectiva de CoBoi.

El projecte CoBoi segueix obert a la participació de qualsevol persona, entitat o empresa interessada en els projectes empresarials amb valor afegir de caràcter social i/o mediambiental.

La pròxima trobada del projecte CoBoi sera la càpsula formativa “Respostes a necessitats socials i del territori”, que tindrà lloc el dijous 24 de gener, a les 18 hores, a la Gralla.

D’aquí al mes d’abril també estan previstes les càpsules “La cultura CO: creativitat i espais relacionals”, “Ecosistemes emprenedors” i “Projectes sostenibles”. Les sessions aniran a càrrec de persones expertes en emprenedoria social i estaran distribuïdes en una part teòrica (ponència) i una part pràctica (taller de participació). S’hi aportaran coneixements útils perquè les persones i entitats interessades puguin aprofundir en la matèria.

FER UN COMENTARI

Please enter your comment!
Please enter your name here