El trio format per Perico Sambeat (saxo alt i soprano, flauta), Marc Miralta (bateria) i Javier Colina (contrabaix) actuarà el diumenge a la Traska Truska de Molins de Rei

[dropcap color=”#336600″ font=”arial” fontsize=”40″]E[/dropcap]l CMS Trio és un dels més sòlids del nostre país, tot i que discogràficament compten només amb una referència anterior a la que ara presenten: Colina Miralta Sambeat Trio (2007), que va conquistar èxit immediat de crítica i públic, i que avui és un dels discos de jazz nacional més venuts del país, nominat als Premis de la Música en la categoria de millor disc de jazz.

Andando és el seu nou treball, un disc ple de passió, creativitat, intensitat i virtuosisme, que no només continua el camí iniciat en el seu debut, sinó que fa un pas endavant en el repertori, el so del grup, i la seva contundència expressiva.

Es tracta de la conjunció perfecta entre música popular i jazz, on bop, latin, flamenc i ritmes de tot el món conviuen en un disc que supera totes les expectatives i en una banda que aposta per la fusió de diferents llenguatges, compta amb un directe irrepetible i una altíssima connexió amb el públic.

Han tocat en escenaris com el Mercat de Música Viva de Vic, el Festival de Jazz de Madrid, el Festival Ubujazz de Burgos, el Festival Croma, el Festival Jazz Obert de Menorca, el Festival de Jazz de Terrassa, el Festival Mas i Mas, etc., a més de tocar en sales de ciutats com Paris, Londres, Berlin i Kingston, entre d’altres.

El concert del CMS Trio serà el diumenge 27 de gener a les 19.00 hores a la Traska Truska de Molins de Rei. Les entrades anticipades, que es poden comprar per internet, tenen un preu d’11€ per als Amics de Contrabaix i de 12€ per al públic general. A taquilla tindran un preu de 15€.

Enguany ContraBaix ha llençat la Tarifa Premium, que consisteix en poder accedir a tots els concerts que es programin a Sant Feliu de Llobregat i a Molins de Rei durant l’any per 45€. En el cas dels menors de 25 anys, la Tarifa Premium té un cost de 25€.

FER UN COMENTARI

Please enter your comment!
Please enter your name here