Setze joves es formaran en agricultura i horticultura al participar en aquest projecte ocupacional impulsat per l’Ajuntament de Sant Boi

[dropcap color=”#336600″ font=”arial”]1[/dropcap]6 joves menors de 25 anys han començat a rebre formació teòrica i pràctica dins del projecte Casa d’Oficis d’Agricultura, Floricultura i Horticultura Ecològica. L’empresa municipal CORESSA i l’Ajuntament gestionen a Sant Boi aquest projecte subvencionat pel Servei d’Ocupació de Catalunya i cofinançat per la Unió Europea i el consistori local.

L’objectiu principal del projecte és millorar les opcions de trobar feina de les persones participants, mitjançant la realització accions formatives innovadores. També es pretén contribuir a reactivar el paper del Parc Agrari del Baix Llobregat com a font d’ocupació, riquesa i desenvolupament i a oferir un relleu generacional a la pagesia local.

La Casa d’Oficis s’estructura en dues fases de sis mesos de durada cadascuna: la primera consisteix en una formació teòrica i pràctica finançada mitjançant beques; la segona fase es du a terme mitjançant la contractació laboral remunerada de les persones beneficiàries, que desenvoluparan els continguts de la primera fase realitzant tasques d’agricultura, floricultura i horticultura a diferents llocs del municipi.

 

 

FER UN COMENTARI

Please enter your comment!
Please enter your name here