El nou muntatge del clàssic d’Edmond Rostand és una producció de La Perla 29 que es podrà veure el 3 de febrer

[dropcap color=”#336600″ font=”arial” fontsize=”40″]P[/dropcap]rotagonitzada per Pere Arquillué, Cyrano de Bergerac és una obra basada en la vida del bizarro poeta francès.

Cyrano de Bergerac “és commovedor i molt encantador, et capta des de l’inici, et sedueix. És un home fort, àgil, intel·ligent, un líder. Un home total: bo amb les lletres i bo en la batalla”, en paraules d’Oriol Broggi, director de la versió que es podrà veure el proper cap de setmana a Castelldefels.

Tot i que pugui semblar que tot és perfecte, la realitat és que Cyrano té un problema: el seu gran nas, una metàfora de la deformitat de la seva ànima. És la mostra visible de la imperfecció, que l’obsessiona i s’enquista dins del seu esperit tenyint tota la seva existència, fent-la complicada i difícil.

“En temps de crisi busquem emocions fortes i “del tot tremendes”. Busquem amb ànsia allò que et fa vibrar tot el cos i l’ànima. Allò que et fa riure mentre plores. Cyrano és una obra de mosqueters, amb baralles, balls, espases, corredisses, guerres, amor, teatre, cançons, traïcions, conspiracions, emoció, mort i més amor. Una obra completa i extraordinària”, conclou el director.

El repartiment es completa amb Bernat Quintana, Ramon Vila, Jordi Figueras, Isaac Morera, Babou Cham, Pau Vinyals, Andrea Portella i Emma Arquillué.

FER UN COMENTARI

Please enter your comment!
Please enter your name here