El 5è Duatló de Muntanya de Viladecans es disputa avui, a les 15 hores, per les serres de Miramar i del Montbaig. D’aquesta prova sortiran el campió i campiona d’Espanya de duatló, de policies i bombers

[dropcap color=”#336600″ font=”arial”]M[/dropcap]és de 250 participants s’han inscrit a la cursa, organitzada per la botiga local Ciclos Valbuena, amb la col·laboració de l’Ajuntament de Viladecans i del CN Prat Triatló, que exercirà el control tècnic.

La prova consta d’un recorregut a peu de 6.500 metres al qual seguiran 18 quilòmetres en bici de muntanya, per acabar de nou corrent a peu els últims 2.000 metres. La sortida tindrà lloc al parc de la Torre-roja.

El Duatló de Muntanya de Viladecans, a més de la competició popular, decidirà un any més el campió i la campiona d’Espanya de policies i bombers d’aquesta disciplina esportiva.

L’any passat, el títol se’l van emportar els Mossos d’Esquadra Israel Núñez, exciclista professional i que revalidava el títol, i Sònia Vaqueros.

FER UN COMENTARI

Please enter your comment!
Please enter your name here